Gode råd når din hund skal på hundepension

Gode råd for et godt ophold på Fredholmgaard Hundepension. På Fredholmgaard Hundepension er det et krav at fremvise basis vaccinationsattest. Selvom det er en lille hundepension kan der ikke garanteres mod virus, som er luftbåren. Derfor råder vi dig til at give din hund en vaccine mod kennelhoste, der er den mest udbredte virus, vi anbefaler at i give hunden loppemiddel før ankomst. Det er også en god idé at medbringe hundens ynglings ting, fx legetøj, tæppe, egen kurv eller andet. Dette er på eget ansvar På hundepensionen har vi alt hvad der skal til at aktivere og stimulere din hund, men hundens eget legetøj, er nu det bedste. Foder på Fredholmgaard er SPECIFIC men eget foder må gerne medbringes.

Aflevering: Alle er velkommen i hundepensionen. Men for at lave så lidt støj så muligt for de hundene, som er på ferie , anbefaler vi, at kun en enkelt person afleverer hunden.

Afhentning: Alle ejere savner deres hund efter kortere eller længere tid. For at holde lydniveauet i hundepensionen på et minimum, anbefaler vi af hensyn til de andre hunde velbefindende, at en enkelt person henter hunden i stalden, mens de andre venter ved bilen.